#ContactForm1{display: none !important;}

maandag 3 april 2017

Lichtwerkers?


Je hoort het meer en meer .... Lichtwerkers.
Maar wat zijn lichtwerkers nu?

Lichtwerkers zijn mensen die de aarde voorbereiden op het nieuwe tijdperk. ze brengen het licht vanuit hunzelf door naar anderen.

De overgang naar het nieuwe tijdperk zal veel tijd en geduld vereisen. We zullen ons hart meer en 
meer openstellen en zo een derde of zelfs vierde dimensie creëren.
Natuurlijk zal dit proces niet zonder slag of stoot verlopen. Een lichtwerker dient zeer zuiver te zijn en te werken zonder ego belangen. Een lichtwerker is liefde en draagt deze liefde uit zonder daarbij contact te verliezen met de aarde. Hij of zij is eigenlijk een brug tussen hemel en aarde en verbind de oude met de nieuwe dimensie.

Lichtwerkers komen vaak terecht in de moeilijkste situaties, ze vangen vaak als eerste de klappen van onze samenleving om zo ook onze samenleving te kunnen leren hoe je met bepaalde situaties kan omgaan.


Twijfel jij er soms aan of jij een lichtwerker bent?
Hieronder vind je 20 kenmerken van een lichtwerker.
bron: Hogerbesef
1. De meeste lichtwerkers voelen zich anders. Ze voelen zich vaak niet begrepen zelfs door de mensen die ze graag zien.


2. Ze hebben meestal een slechte kindertijd achter de rug. Sommigen werden gepest en de meeste komen uit moeilijke thuissituaties. Als kind waren ze meestal erg verlegen en eenzaam.


3. Voor ze hun levensdoel kennen zijn lichtwerkers erg rusteloze zielen. Voordat ze zich bezig gaan houden met healing en het spirituele, voelen ze zich makkelijk depressief. Al van kind af aan voelen de meeste lichtwerkers dat ze een missie of doel hebben in deze wereld. Dit is vaak pijnlijk tot men weet wat die missie is. Omdat ze op jonge leeftijd al geconfronteerd worden met pijnlijke situaties en depressie, zijn de meeste jonge lichtwerkers gevoelig voor verslavingen zoals alcohol, drugs, eten, etc. Het goede nieuws is dat de meesten hier snel van herstellen.


4. Lichtwerkers zijn heel empathisch. Ze zijn zo gevoelig dat ze de pijn van een ander voelen. Een drukke omgeving en harde geluiden zijn ook moeilijk voor hen.


5. Ze geven meer om een ander dan zichzelf. Het ligt in hun natuur om anderen te helpen en daardoor kunnen ze moeilijk nee zeggen. Daarom wordt er makkelijk misbruik van hen gemaakt.


6. Ze worden aangetrokken door de pijn van een ander. Net omdat ze zo graag helpen, trekken ze vaak mensen en relaties met problemen aan.


7. In hun kindertijd zijn het eenzaten. Dit gaat soms ook nog voort als volwassene omdat ze zich niet begrepen voelen. Al zijn lichtwerkers die hun levensdoel kennen ook graag alleen. Ze staan nog erg in contact met de bron en daardoor voelen ze zich nooit echt alleen of eenzaam.

8. Net zoals iedereen willen lichtwerkers geliefd en geaccepteerd worden. Spijtig genoeg zorgen slechte ervaringen ervoor dat ze afstand gaan nemen. Het goede nieuws is dat de meesten zichzelf weer terugvinden in contact met gelijkgestemden en zo ook ware liefde liefde vinden. Eens ze gerecupereerd zijn van hun moeilijke jeugd, verslavingen of depressie, kunnen ze hun ervaringen gaan gebruiken om anderen te helpen.


9. Lichtwerkers zijn gevoelig. Ze zijn erg gul, beleefd en worden niet snel kwaad. Als ze kwaad worden, zullen ze het ook niet snel laten merken.


10. Ze zijn een van de minst materialistische mensen die je zal ontmoeten. Ze hechten weinig belang aan geld, juwelen en geven niet om status. Populariteit interesseert hun niet.


11. Ze zijn soms een beetje wereldvreemd. Ze kijken amper naar het nieuws of lezen de krant niet om niet continu pijnlijke beelden en verhalen te zien.


12. Lichtwerkers huilen makkelijker. Dit is voor hen een uitlaatklep omdat ze niet altijd de kans krijgen om hun gevoelens uit te drukken. Net omdat ze zo gevoelig zijn, zijn ze ook erg emotioneel.


13. Lichtwerkers zijn niet agressief. Hiermee bedoel ik dat ze niet makkelijk een confrontatie zullen aangaan en deze eerder uit de weg zullen gaan. Het zijn hele vredige mensen.


14. Ze zullen eerder voor een ander opkomen dan voor zichzelf. Ze zullen niet makkelijk toegeven dat ze onterecht worden behandeld. Maar als er iemand anders onrecht wordt aangedaan, zijn ze de eerste om de andere te beschermen.

15. Lichtwerkers houden van dieren. Ze hebben meestal zelf huisdieren of zetten zich in voor dieren. Reeds van kind af aan hebben ze een bijzondere band met dieren.


16. Ze houden van de natuur. Het zit in hun genen om zich bekommeren om gezondheid en het milieu. De meesten zijn vegetariërs en eten natuurlijke producten. Sommigen zijn echte natuur-activisten.


17. Lichtwerkers zullen altijd op een of andere manier met healing of het helpen van anderen in contact komen. Ze kiezen carrières in de gezondheidszorg, sociaal werk, vrijwilligerswerk, raad geven, les geven, complementaire geneeskunde, etc. Door het helpen van anderen, komen ze terug in contact met zichzelf.


18. Lichtwerkers hebben mediamieke gaven. De meesten zullen zich gaan ontwikkelen in healing, mediumschap, astrologie, yoga, muziek schrijven, schilderen, juwelen ontwerpen, etc.


19. Ze hebben een grote belangstelling voor geschiedenis, oude samenlevingen en ook buitenaards leven, omdat ze vaak nog vage of sterke herinneringen hebben aan vorige levens.


20. Lichtwerkers zijn zielsmagneten. Net omdat ze interessante levens leiden, zich nooit vervelen of niet saai zijn, trekken ze andere zielen aan en vooral ook gelijkgestemden. Niet alleen dit maar vooral het feit dat het hele vredige en liefdevolle mensen zijn, trekt andere zielen aan






Kan jij jezelf hierin herkennen dan heb ik nog enkele tips voor jou als lichtwerker:


• Aanvaard jezelf. Als je denkt dat je een lichtwerker bent, ga op zoek wat dat voor jou betekent.


• Het helen begint met jezelf. Zorg goed voor jezelf en mediteer regelmatig.


• Ga opzoek naar gelijkgestemden zodat je weer helemaal in contact komt met jezelf.


• Verdiep jezelf in energiewerk en healing. Licht is energie en dat ben jij ook.


• zoek een leraar of mentor die je kan helpen bij het vinden van je levensdoel.


Je hebt waarschijnlijk al een pijnlijke weg afgelegd, maar je bent niet alleen. Verbind jezelf met gelijkgestemde zielen zodat jullie een steun kunnen zijn voor elkaar om je licht in deze wereld te laten schijnen. Haal diep adem en ga ervoor.


Licht & liefde,
Kimberly

1 opmerking:

  1. Als een lichtwezen/lichtwerker, hebben we allemaal moeilijke momenten. Samen zijn we sterk. Liefde en licht is de boodschap voor de wereld. Samen creeeren we het paradijs terug op het planeet, hoe het vroeger was.
    Liefde en licht
    Tania

    BeantwoordenVerwijderen